Počet záznamov: 1  

Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom

  1. Údaje o názveFermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
    Záhlavie-meno Matejčeková, Zuzana Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názFermented cereal and pseudocereal products for celiac patients with probiotic potential
    Vyd.údaje2019
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby20.08.2019
    Študijný odbor5.2.22. chémia a technológia poživatín
    Študijný programD-CTPO
    Predmet.hesláLactobacillus plantarum
    Bifidobacterium spp.
    fermentácia
    funkčné potraviny
    prediktívna mikrobiológia
    Lactobacillus plantarum
    Bifidobacterium spp.
    fermentation
    functional foods
    predictive microbiology
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.