Počet záznamov: 1
Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
Údaje o názve Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom Záhlavie-meno Matejčeková, Zuzana Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Fermented cereal and pseudocereal products for celiac patients with probiotic potential Vyd.údaje 2019 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 20.08.2019 Študijný odbor 5.2.22. chémia a technológia poživatín Študijný program D-CTPO Predmet.heslá Lactobacillus plantarum Bifidobacterium spp. fermentácia funkčné potraviny prediktívna mikrobiológia Lactobacillus plantarum Bifidobacterium spp. fermentation functional foods predictive microbiology Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858 Druh dok. DDZ - dizertačná práca kniha
Počet záznamov: 1