Počet záznamov: 1  

Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch

  1. Údaje o názveOxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch
    Záhlavie-meno Burčová, Zuzana Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Schmidt, Štefan Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Prekl.názOxidation of tocopherols and formation of tocopherol degradation products in heated edible oils
    Vyd.údaje2019
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby20.08.2019
    Študijný odbor5.2.22. chémia a technológia poživatín
    Študijný programD-CTPO
    Predmet.heslágama-tokoferyl chinón
    syntéza
    izolácia
    povrchové vyprážanie
    hlboko vedené vyprážanie
    mikrovlnný ohrev
    antimikrobiálny účinok
    in silico analýza
    alfa-tokoferyl chinón
    synthesis
    isolation
    alpha-tocopheryl quinon
    gamma-tocopheryl quinones
    surface frying
    deep fat frying
    microwave heating
    antimicrobial effect
    in silico analysis
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127874
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.