Počet záznamov: 1  

Antimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej

  1. Údaje o názveAntimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej
    Záhlavie-meno Panáčková, Marcela (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názAntimicrobial Effects of Nasturtium Major
    Vyd.údaje2017
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby13.07.2017
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programB-VYKOZ
    Predmet.hesláKapucínka väčšia
    antimikrobiálne vlastnosti
    kultivačné experimenty
    Nasturtium major
    cultivation experiments
    antimicrobial properties
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132811
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.