Počet záznamov: 1
Antimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej
Údaje o názve Antimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej Záhlavie-meno Panáčková, Marcela (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Antimicrobial Effects of Nasturtium Major Vyd.údaje 2017 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 13.07.2017 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program B-VYKOZ Predmet.heslá Kapucínka väčšia antimikrobiálne vlastnosti kultivačné experimenty Nasturtium major cultivation experiments antimicrobial properties Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132811 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1