Počet záznamov: 1  

Celkový obsah mikroorganizmov v ovocných džúsoch v závislosti od teploty uchovávania

  1. Údaje o názveCelkový obsah mikroorganizmov v ovocných džúsoch v závislosti od teploty uchovávania
    Záhlavie-meno Hudzíková, Agáta (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Liptáková, Denisa (Školiteľ (konzultant))
    Prekl.názTOTAL CONTENT OF MICRO-ORGANISMS IN FRUIT JUICES RELATED TO THE STORAGE TEMPERATURE
    Vyd.údaje2017
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby12.07.2017
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programB-VYKOZ
    Predmet.heslákvasinky
    CPM
    mikrobiálna kontaminácia
    čerstvé šťavy
    ovocné džúsy
    microbial contamination
    yeasts
    fresh juices
    fruit juices
    total microbial counts
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132728
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.