Počet záznamov: 1
Celkový obsah mikroorganizmov v ovocných džúsoch v závislosti od teploty uchovávania
Údaje o názve Celkový obsah mikroorganizmov v ovocných džúsoch v závislosti od teploty uchovávania Záhlavie-meno Hudzíková, Agáta (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Liptáková, Denisa (Školiteľ (konzultant)) Prekl.náz TOTAL CONTENT OF MICRO-ORGANISMS IN FRUIT JUICES RELATED TO THE STORAGE TEMPERATURE Vyd.údaje 2017 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 12.07.2017 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program B-VYKOZ Predmet.heslá kvasinky CPM mikrobiálna kontaminácia čerstvé šťavy ovocné džúsy microbial contamination yeasts fresh juices fruit juices total microbial counts Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132728 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1