Počet záznamov: 1  

Účinnosť čaju a bylinných extraktov na počet mikroorganizmov v ústnej dutine

  1. Údaje o názveÚčinnosť čaju a bylinných extraktov na počet mikroorganizmov v ústnej dutine
    Záhlavie-meno Kubišová, Katarína (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názEffectiveness of tea and herbaceous extracts on count of microorganisms in oral cavity
    Vyd.údaje2017
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby12.07.2017
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programB-VYKOZ
    Predmet.hesláústna dutina
    mikroorganizmy
    bylinný čaj
    herbaceous tea
    oral cavity
    microorganisms
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132702
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.