Počet záznamov: 1
Mikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka
Údaje o názve Mikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka Záhlavie-meno Šipošová, Petra (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Microbiological and technological aspects of traditional raw milk cheeses production Vyd.údaje 2021 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 26.08.2021 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program D-CTPO Predmet.heslá Geotrichum candidum prediktívna mikrobiológia syry zo surového mlieka baktérie mliečneho kysnutia raw milk cheeses lactic acid bacteria Geotrichum candidum predictive microbiology Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=145782 Druh dok. DDZ - dizertačná práca kniha
Počet záznamov: 1