Počet záznamov: 1  

Kvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia

  1. Údaje o názveKvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia
    Záhlavie-meno Antálková, Veronika (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názQuantification of microorganisms in the preparation of pasta filata cheese with a focus on the stretching cheese curd in hot water
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby28.05.2018
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programI-VHKP
    Predmet.hesláproces výroby
    parený syr
    mikrobiologická kvalita
    pasta filata cheese
    production process
    microbial quality
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136490
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.