Počet záznamov: 1
Kvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia
Údaje o názve Kvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia Záhlavie-meno Antálková, Veronika (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Quantification of microorganisms in the preparation of pasta filata cheese with a focus on the stretching cheese curd in hot water Vyd.údaje 2018 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 28.05.2018 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program I-VHKP Predmet.heslá proces výroby parený syr mikrobiologická kvalita pasta filata cheese production process microbial quality Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136490 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1