Počet záznamov: 1  

Termorezistencia Staphylococcus aureus

  1. Údaje o názveTermorezistencia Staphylococcus aureus
    Záhlavie-meno Urgelova, Karla (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názTermoresistance of Staphylococcus aureus
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby29.05.2018
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programI-VHKP
    Predmet.heslátermorezistencia
    Staphylococcus aureus
    z-hodnota
    D-hodnota
    Staphylococcus aureus
    thermoresistance
    z-value
    D-value
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136430
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.