Počet záznamov: 1
Výskyt rezistentných stafylokokov v potravinách
Údaje o názve Výskyt rezistentných stafylokokov v potravinách Záhlavie-meno Beranová, Petra (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Occurence of resistant staphylococci in food Vyd.údaje 2018 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 20.06.2018 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program B-VYKOZ Predmet.heslá Staphylococcus aureus mliečne výrobky rezistencia identifikácia dairy products resistance identification Staphylococcus aureus Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132847 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1