Počet záznamov: 1  

Výskyt rezistentných stafylokokov v potravinách

  1. Údaje o názveVýskyt rezistentných stafylokokov v potravinách
    Záhlavie-meno Beranová, Petra (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názOccurence of resistant staphylococci in food
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby20.06.2018
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programB-VYKOZ
    Predmet.hesláStaphylococcus aureus
    mliečne výrobky
    rezistencia
    identifikácia
    dairy products
    resistance
    identification
    Staphylococcus aureus
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132847
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.