Počet záznamov: 1  

Renesancia jačmeňa

  1. Údaje o názveRenesancia jačmeňa
    Záhlavie-meno Pacholská, Miroslava (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názRenaissance of barley
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby20.06.2018
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programB-VYKOZ
    Predmet.heslájačmeň
    chemické zloženie
    β – glukán
    zdravotné aspekty
    cereálne výrobky
    barley
    chemical composition
    β – glucan
    health benefits
    cereal products
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132752
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.