Počet záznamov: 1
Renesancia jačmeňa
Údaje o názve Renesancia jačmeňa Záhlavie-meno Pacholská, Miroslava (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Renaissance of barley Vyd.údaje 2018 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 20.06.2018 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program B-VYKOZ Predmet.heslá jačmeň chemické zloženie β – glukán zdravotné aspekty cereálne výrobky barley chemical composition β – glucan health benefits cereal products Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132752 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1