Počet záznamov: 1  

Systém HACCP v procese skladovania a distribúcie tovaru

  1. Údaje o názveSystém HACCP v procese skladovania a distribúcie tovaru
    Záhlavie-meno Hodúrová, Barbora (Autor) - ÚM - Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií
    Ďal.zodpovednosť Kuperová, Martina Z1 (Školiteľ (konzultant)) - ÚM - Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií
    Prekl.názThe HACCP System in the Process of Storing and Distribution of Goods
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby29.05.2018
    Študijný odbor5.2.18. chemické technológie
    Študijný programI-RTP
    Predmet.heslásystém HACCP
    kritické kontrolné miesto (bod)
    potravinová bezpečnosť
    logisticko-distribučné centrum
    sklad ovocia a zeleniny
    HACCP system
    critical control point
    health safety
    logistics and distribution center
    fruit and vegetables warehouse
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139350
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.