Počet záznamov: 1  

Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového v rôznych štádiách zrelosti a ich enzymatická úprava

  1. Údaje o názveBioaktívne látky rakytníka rešetliakového v rôznych štádiách zrelosti a ich enzymatická úprava
    Záhlavie-meno Židová, Lenka (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Ďal.zodpovednosť Ciesarová, Zuzana Z8 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názBioactive compounds of sea buckthorn in different stages of ripeness and their enzymatic treatment
    Vyd.údaje2020
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby13.07.2020
    Študijný odborbiotechnológie
    Študijný programB-BIOT
    Predmet.heslárakytník rešetliakový
    asparagín
    akrylamid
    bioaktívne látky
    asparagináza
    sea buckthorn
    asparagine
    acrylamide
    bioactive compounds
    asparaginase
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139894
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.