Počet záznamov: 1
Degradácia antioxidantov pri mrazení ovocia
Údaje o názve Degradácia antioxidantov pri mrazení ovocia Záhlavie-meno Medveďová, Katarína (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Burčová, Zuzana Z2 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Degradation of antioxidants in frozen fruit Vyd.údaje 2020 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 14.07.2020 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program B-POVYKO Predmet.heslá maliny (Rubus idaeus L.) mrazenie extrakcia fenolické zlúčeniny flavonoidy raspberry (Rubus idaeus L.) freezing extraction phenolic compounds flavonoids Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144561 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1