Počet záznamov: 1
Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií
Údaje o názve Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií Záhlavie-meno Vojtko, Filip (Autor) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky Ďal.zodpovednosť Lukeš, Vladimír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky Prekl.náz Potential health risk of microwave heated foods with respect to the initation of unwanted chemical reactions Vyd.údaje 2020 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 13.07.2020 Študijný odbor chemické inžinierstvo a technológie, chémia Študijný program B-CHEMAT Predmet.heslá mikrovlnný ohrev chemické reakcie chemické zloženie potravín analýza QSAR microwave heating specific chemical reactions QSAR analysis microwave cooking and nutrition Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141955 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1