Počet záznamov: 1  

Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií

  1. Údaje o názvePotenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií
    Záhlavie-meno Vojtko, Filip (Autor) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky
    Ďal.zodpovednosť Lukeš, Vladimír Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky
    Prekl.názPotential health risk of microwave heated foods with respect to the initation of unwanted chemical reactions
    Vyd.údaje2020
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby13.07.2020
    Študijný odborchemické inžinierstvo a technológie, chémia
    Študijný programB-CHEMAT
    Predmet.heslámikrovlnný ohrev
    chemické reakcie
    chemické zloženie potravín
    analýza QSAR
    microwave heating
    specific chemical reactions
    QSAR analysis
    microwave cooking and nutrition
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141955
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.