Počet záznamov: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
Údaje o názve Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta Z1 (Autor) - FCHPT Projektové stredisko Ďal.zodpovednosť , (Školiteľ (konzultant)) Prekl.náz Application of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses Vyd.údaje 2021 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 16.03.2021 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program null Predmet.heslá syry zo surového mlieka Staphylococcus aureus, prediktívna mikrobiológia baktérie mliečneho kysnutia vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia raw milk cheeses lactic acid bacteria Staphylococcus aureus, relationships between microorganisms and environmental factors predictive microbiology Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455 Druh dok. DHP - habilitačná práca kniha
Počet záznamov: 1