Počet záznamov: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov

  1. Údaje o názveVyužitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
    Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta Z1 (Autor) - FCHPT Projektové stredisko
    Ďal.zodpovednosť , (Školiteľ (konzultant))
    Prekl.názApplication of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses
    Vyd.údaje2021
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby16.03.2021
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programnull
    Predmet.heslásyry zo surového mlieka
    Staphylococcus aureus,
    prediktívna mikrobiológia
    baktérie mliečneho kysnutia
    vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia
    raw milk cheeses
    lactic acid bacteria
    Staphylococcus aureus,
    relationships between microorganisms and environmental factors
    predictive microbiology
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455
    Druh dok.DHP - habilitačná práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.