Počet záznamov: 1
Vplyv teploty a prítomnosti baktérií mliečneho kysnutia na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt
Údaje o názve Vplyv teploty a prítomnosti baktérií mliečneho kysnutia na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt; Záhlavie-meno Beranová, Petra Z7 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Effect of temperature and lactic acid bacteria presence on Escherichia coli growth Vyd.údaje 2021 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 01.06.2021 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-VHKP Predmet.heslá Escherichia coli baktérie mliečneho kysnutia dynamika rastu Escherichia coli lactic acid bacteria growth dynamics Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150691 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1