Počet záznamov: 1  

Vplyv teploty a prítomnosti baktérií mliečneho kysnutia na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt

  1. Údaje o názveVplyv teploty a prítomnosti baktérií mliečneho kysnutia na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt;
    Záhlavie-meno Beranová, Petra Z7 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názEffect of temperature and lactic acid bacteria presence on Escherichia coli growth
    Vyd.údaje2021
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby01.06.2021
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-VHKP
    Predmet.hesláEscherichia coli
    baktérie mliečneho kysnutia
    dynamika rastu
    Escherichia coli
    lactic acid bacteria
    growth dynamics
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150691
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.