Počet záznamov: 1  

Antioxidačné látky v obilninách

  1. Údaje o názveAntioxidačné látky v obilninách
    Záhlavie-meno Csőz, Boglárka (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názAntioxidants in cereals
    Vyd.údaje2021
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby22.06.2021
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programB-POVYKO
    Predmet.hesláobilniny
    antioxidačné látky
    metódy stanovenia
    fenolové zlúčeniny
    antioxidants
    phenolic contents
    cereals
    methods used for measuring antioxidant activity
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162382
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.