Počet záznamov: 1
Antioxidačné látky v obilninách
Údaje o názve Antioxidačné látky v obilninách Záhlavie-meno Csőz, Boglárka (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Antioxidants in cereals Vyd.údaje 2021 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 22.06.2021 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program B-POVYKO Predmet.heslá obilniny antioxidačné látky metódy stanovenia fenolové zlúčeniny antioxidants phenolic contents cereals methods used for measuring antioxidant activity Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162382 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1