Počet záznamov: 1  

Vplyv spracovania a podmienok skladovania na kvalitatívne vlastnosti medu

  1. Údaje o názveVplyv spracovania a podmienok skladovania na kvalitatívne vlastnosti medu
    Záhlavie-meno Hajdúchová, Klaudia (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názEffect of processing and storage conditions on qualitative properties of honey
    Vyd.údaje2022
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby30.05.2022
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.heslámed
    skladovanie
    tepelné ošetrenie
    antioxidačná aktivita
    5-hydroxymetylfurfural
    diastáza
    honey
    storage
    thermal processing
    antioxidant activity
    5-hydroxymethylfurfural
    diastase
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163666
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.