Počet záznamov: 1
Vplyv spracovania a podmienok skladovania na kvalitatívne vlastnosti medu
Údaje o názve Vplyv spracovania a podmienok skladovania na kvalitatívne vlastnosti medu Záhlavie-meno Hajdúchová, Klaudia (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Effect of processing and storage conditions on qualitative properties of honey Vyd.údaje 2022 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 30.05.2022 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá med skladovanie tepelné ošetrenie antioxidačná aktivita 5-hydroxymetylfurfural diastáza honey storage thermal processing antioxidant activity 5-hydroxymethylfurfural diastase Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163666 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1