Počet záznamov: 1
Zvýšenie obsahu vlákniny v krekroch aplikáciou petržlenového prášku
Údaje o názve Zvýšenie obsahu vlákniny v krekroch aplikáciou petržlenového prášku Záhlavie-meno Garajová, Miriama (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Increasing of the dietary fiber content in parsley powder enriched crackers Vyd.údaje 2022 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 30.05.2022 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá pšeničná múka vláknina petržlen krekry wheat flour dietary fibre parsley crackers Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=164126 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1