Počet záznamov: 1  

Zvýšenie obsahu vlákniny v krekroch aplikáciou petržlenového prášku

  1. Údaje o názveZvýšenie obsahu vlákniny v krekroch aplikáciou petržlenového prášku
    Záhlavie-meno Garajová, Miriama (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názIncreasing of the dietary fiber content in parsley powder enriched crackers
    Vyd.údaje2022
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby30.05.2022
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.heslápšeničná múka
    vláknina
    petržlen
    krekry
    wheat flour
    dietary fibre
    parsley
    crackers
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=164126
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.