Počet záznamov: 1  

Vplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov

  1. Údaje o názveVplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov
    Záhlavie-meno Jedináková, Mária (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názInfluence of fermentation of apple pomace on polyphenol content
    Vyd.údaje2023
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby31.05.2023
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.heslájablkové výlisky
    Aspergillus niger
    polyfenoly
    eriodiktyol
    fermentácia
    polyphenols
    apple pomace
    fermentation
    Aspergillus niger
    eriodictyol
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169631
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.