Počet záznamov: 1
Vplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov
Údaje o názve Vplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov Záhlavie-meno Jedináková, Mária (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Influence of fermentation of apple pomace on polyphenol content Vyd.údaje 2023 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 31.05.2023 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá jablkové výlisky Aspergillus niger polyfenoly eriodiktyol fermentácia polyphenols apple pomace fermentation Aspergillus niger eriodictyol Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169631 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1