Počet záznamov: 1
Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka
Údaje o názve Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka / aut. Alžbeta Medveďová, Kseniia Bohach, Adriana Havlíková, Petra Beranová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Bohach, Kseniia, 2000- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Havlíková, Adriana (Autor) Beranová, Petra, 1995- (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Inhibitive potential of lactic acid bacteria starter culture orientated to microbiological safety of raw milk cheeses In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 50-50 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Typ výstupu abstrakt z podujatia Rok 2022 článok
Počet záznamov: 1