Počet záznamov: 1
Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov
Údaje o názve Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : Dizertačná práca Záhlavie-meno Klačanová, Katarína, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Rosenberg, Michal, 1958- (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Vyd.údaje Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011 Poznámky Číslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín. Študijný program: Chémia a technológia požívatín Predmet.heslá prírodná chuťová látka degradácia aminokyselín metaloproteíny redukcia dvojmocného železa Jazyk dok. slovenčina Druh dok. DDZ - dizertačná práca Kategória DAI - Dizertačné a habilitačné práce kniha
Počet záznamov: 1