Počet záznamov: 1  

Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov

  1. Údaje o názveProdukcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : Dizertačná práca
    Záhlavie-meno Klačanová, Katarína, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Rosenberg, Michal, 1958- (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Vyd.údajeBratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
    PoznámkyČíslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín. Študijný program: Chémia a technológia požívatín
    Predmet.heslá prírodná chuťová látka
    degradácia aminokyselín
    metaloproteíny
    redukcia dvojmocného železa
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    KategóriaDAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.