Počet záznamov: 1
Analýza možností zvyšovania kvality pri výrobe kakaového likéru v spoločnosti Mondelez SR Production s. r. o
Údaje o názve Analýza možností zvyšovania kvality pri výrobe kakaového likéru v spoločnosti Mondelez SR Production s. r. o. Záhlavie-meno Zámečník, Matej, 1989- (Autor) - SjF Strojnícka fakulta Ďal.zodpovednosť Pokusová, Marcela, 1964- (Školiteľ (konzultant)) - SjF Ústav výrobných systémov, enviromentálnej techniky a manažment kvality Prekl.náz Analysis of the possibility of increasing the quality in the production of cocoa liquor in Mondelez SR Production s. r. o. Vyd.údaje Bratislava : STU v Bratislave SjF, 2014 Fakulta SJF Dátum obhajoby 18.06.2014 Študijný program 649 Predmet.heslá kvalita produkcie v strojárskych podnikoch Quality of Production in Engineering Enterprises mapa procesov Krajina Slovensko, Slovenská republika Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=103726 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Čiar.kód Lokačná signatúra Signatúra Lokácia Dislokácia Info 284J044395 J*1885/DP Strojnícka fakulta sklad
Počet záznamov: 1