Počet záznamov: 1  

Laboratórium z mikrobiológie potravín

  1. SYS0020272
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220221133426.0
    007
      
    ta
    008
      
    161221s^^^^----xo-----e------000-0-----d
    020
      
    $a 978-80-227-4635-9
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $4 aut $9 60 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686
    242
    01
    $a Laboratory from food microbiology $y eng
    245
    10
    $a Laboratórium z mikrobiológie potravín / $c aut. Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová, Denisa Liptáková ; rec. Elena Piecková, Jana Minarovičová
    250
      
    $a 2. vyd.
    260
      
    $a Bratislava $b Vydavateľstvo STU $c 2016
    300
      
    $a 158 s.
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta, $d 1983- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 30 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 19372 $U C0270 $Y 686
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu59677 $a Liptáková, Denisa, $d 1976- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3967 $U C0270 $Y 686
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu76743 $a Piecková, Elena $4 rev
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu109999 $a Minarovičová, Jana $4 rev

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.