- Study of the porosity based on structurally inhomogeneous materials A…
Počet záznamov: 1  

Study of the porosity based on structurally inhomogeneous materials Al-Ti

  1. SYS0087076
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220512093925.5
    007
      
    ta
    008
      
    210205s^^^^-----------e------000-0-----d
    024
    7-
    $2 DOI $a 10.1007/978-3-030-68014-5_35
    024
    7-
    $2 SCOPUS $a 2-s2.0-85102317370
    024
    7-
    $2 WOS $a 000786714900035
    035
      
    $a biblio/240833 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng $b eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0092163 $a Zabolotnyi, Oleg $4 aut $9 20
    245
    10
    $a Study of the porosity based on structurally inhomogeneous materials Al-Ti / $c aut. Oleg Zabolotnyi, Viktoriya Pasternak, Nataliia Ilchuk, Dagmar Cagáňová, Yurii Hulchuk
    650
    04
    $7 stu_us_auth*0092167 $a technology of sample formation
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus25563 $a microstructure
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus21684 $a temperature
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0092164 $a Pasternak, Viktoriya $4 aut $9 20
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0092165 $a Ilchuk, Nataliia $4 aut $9 20
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu89967 $a Cagáňová, Dagmar, $d 1971- $u 064000 $r Z1 $4 aut $9 20 $U MTF Materiálovotechnologická fakulta $T MTF Ústav priemyselného inžinierstva a manažmentu $X 2785 $U M4000 $Y 84
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0092166 $a Hulchuk, Yurii $4 aut $9 20
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0087078 $t Advanced Manufacturing Process II $b 1. vyd. $h 868 s. $z 978-3-030-68014-5 (online) $7 m2am $a International conference on Advanced Manufacturing Process. $d Cham : Springer, 2021 $k Lecture Notes in Mechanical Engineering $g S. 349-359
    856
    4-
    $u https://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-3-030-68014-5_35
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.