- Význam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphyloco…
Počet záznamov: 1  

Význam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphylococcus aureus in vitro

  1. Údaje o názveVýznam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphylococcus aureus in vitro
    Záhlavie-meno Sopčaková, Zuzana, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Smetanková, Jana, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pálosová, Eszter, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In XII. Konference mladých vědeckých pracovníků, 2.6.2010, Brno. -- Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2010. -- ISBN 978-80-7305-104-4. -- s.47-49
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.