Počet záznamov: 1  

Nákladová analýza kvality - vplyv opráv nepodarkov na celkové náklady kvality vo vybranom podniku

  1. SYSstu287254
    LBL
      
    00000ntm--22000003a-4500
    005
      
    20150617230255.6
    008
      
    140326s2013----xo------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    100
    1-
    $a Vrábľová, Margita, $d 1988- $4 aut $u J $7 stu_us_auth*stu135883 $T SjF Strojnícka fakulta $X 62399 $U J $Y 20
    242
    00
    $a The cost analysis of quality – corrections of rejects and their impact on the total costs of quality in the selected company. $y eng
    245
    1-
    $a Nákladová analýza kvality - vplyv opráv nepodarkov na celkové náklady kvality vo vybranom podniku
    260
      
    $a Bratislava : $b STU v Bratislave SjF, $c 2013
    650
    -7
    $a Quality of Production in Engineering Enterprises $2 estusub $7 stu_us_auth*stus30817
    650
    -7
    $a analysis $2 estusub $7 stu_us_auth*stus20019
    650
    -7
    $a models $2 estusub $7 stu_us_auth*stus32219
    650
    -7
    $a design $2 estusub $7 stu_us_auth*stus3806
    650
    -7
    $a quality $2 estusub $7 stu_us_auth*stus14888
    650
    -7
    $a costs $2 estusub $7 stu_us_auth*stus18889
    650
    -7
    $a návrh $2 stusub $7 stu_us_auth*stus33586
    650
    -7
    $a modely $2 stusub $7 stu_us_auth*stus660
    650
    -7
    $a kvalita $2 stusub $7 stu_us_auth*stus3354
    650
    -7
    $a náklady $2 stusub $7 stu_us_auth*stus5017
    650
    -7
    $a kvalita produkcie v strojárskych podnikoch $2 stusub $7 stu_us_auth*stus30818
    700
    1-
    $a Tekulová, Zuzana, $d 1974- $4 ths $u J0070 $7 stu_us_auth*stu73243 $U SjF Strojnícka fakulta $T SjF Ústav výrobných systémov, enviromentálnej techniky a manažment kvality $X 42591 $U J0070 $Y 804
    856
    4-
    $a info a plný text $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=94737 $3 VAIS

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.