Počet záznamov: 1
Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
SYS stuzp70020 LBL 00000ntm-a22^^^^^3a-4500 003 SK-STU 005 20180602211609.5 007 ta 008 150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$7 stu_us_auth*0016642 $a Kvasnová, Alžbeta $u 040200 $4 aut $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $X 65903 $U C020 $Y 684 242 01
$a Determination of acrylamide content in some foods $y eng 245 10
$a Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách 260 $c 2018 650 -4
$a Maillardova reakcia $2 slo 650 -4
$a redukujúce sacharidy $2 slo 650 -4
$a asparagín $2 slo 650 -4
$a káva $2 slo 650 -4
$a akrylamid $2 slo 650 -4
$a acrylamide $2 eng 650 -4
$a coffee $2 eng 650 -4
$a Maillard reaction $2 eng 650 -4
$a reducing saccharide $2 eng 650 -4
$a asparagine $2 eng 700 1-
$7 stu_us_auth*stu12209 $a Šimko, Peter $u 040250 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 5101 $U C0250 $Y 685 856 4-
$u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322
Počet záznamov: 1