Počet záznamov: 1
Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
Údaje o názve Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny Záhlavie-meno Farkasová, Lucia Z4 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Ďal.zodpovednosť Klempová, Tatiana Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Ústav biotechnológie Prekl.náz Preparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition Vyd.údaje 2020 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 22.06.2020 Študijný odbor biotechnológie Študijný program I-BIOTE Predmet.heslá produkcia enzýmov výživa hydiny polosuchá fermentácia Mortierella alpina Cunninghamella echinulata polynenasýtené mastné kyseliny polyunsaturated fatty acids enzyme production solid-state fermentation Mortierella alpina Cunninghamella echinulata poultry nutrition Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1