Počet záznamov: 1  

Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny

  1. Údaje o názvePríprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
    Záhlavie-meno Farkasová, Lucia Z4 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Ďal.zodpovednosť Klempová, Tatiana Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Prekl.názPreparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition
    Vyd.údaje2020
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby22.06.2020
    Študijný odborbiotechnológie
    Študijný programI-BIOTE
    Predmet.hesláprodukcia enzýmov
    výživa hydiny
    polosuchá fermentácia
    Mortierella alpina
    Cunninghamella echinulata
    polynenasýtené mastné kyseliny
    polyunsaturated fatty acids
    enzyme production
    solid-state fermentation
    Mortierella alpina
    Cunninghamella echinulata
    poultry nutrition
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.