- Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polyn…
Počet záznamov: 1  

Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat

  1. Údaje o názveVplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat / aut. Slavomír Marcinčák, Martin Bartkovský, Ján Mačanga, Dana Marcinčáková, Milan Čertík, Pavol Kovalík
    Záhlavie-meno Marcinčák, Slavomír (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Bartkovský, Martin Z5 (Autor)
    Mačanga, Ján (Autor)
    Marcinčáková, Dana (Autor)
    Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Čertík, Milan, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Kovalík, Pavol Z5 (Autor)
    Hudák Marek (Autor)
    In XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin / Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2017. -- ISBN 978-80-7305-793-0. -- CD ROM, S. 187-191
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2018
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.