Počet záznamov: 1
Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat
Údaje o názve Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat / aut. Slavomír Marcinčák, Martin Bartkovský, Ján Mačanga, Dana Marcinčáková, Milan Čertík, Pavol Kovalík Záhlavie-meno Marcinčák, Slavomír (Autor) Ďal.zodpovednosť Bartkovský, Martin Z5 (Autor) Mačanga, Ján (Autor) Marcinčáková, Dana (Autor) Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Čertík, Milan, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Kovalík, Pavol Z5 (Autor) Hudák Marek (Autor) In XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin / Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2017. -- ISBN 978-80-7305-793-0. -- CD ROM, S. 187-191 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2018 článok
Počet záznamov: 1