- Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a me…
Počet záznamov: 1  

Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín

  1. AUGUSTÍN, Jozef et al. Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín. In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 : Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009, s.34. ISBN 978-83-902699-8-6. C*schkEPC2009/0260
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.