Počet záznamov: 1  

Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek

  1. SYSstuzp104670
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20250607210708.7
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0103429 $a Šmit, Daniela $u 040250 $k Z4 $4 aut $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 106224 $U C0250 $Y 685
    242
    01
    $a Impact of ethanolic grape pomace extract on the oxidative stability of sunflower oil during frying of french fries $y eng
    245
    10
    $a Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek
    260
      
    $c 2025
    650
    -4
    $a sunflower oil $2 eng
    650
    -4
    $a BHT $2 eng
    650
    -4
    $a frying $2 eng
    650
    -4
    $a tocopherol $2 eng
    650
    -4
    $a oxidative stability $2 eng
    650
    -4
    $a ethanol extract of grape pomace $2 eng
    650
    -4
    $a BHT $2 slo
    650
    -4
    $a tokoferol $2 slo
    650
    -4
    $a etanolový extrakt z hroznových výliskov $2 slo
    650
    -4
    $a vyprážanie $2 slo
    650
    -4
    $a oxidačná stabilita $2 slo
    650
    -4
    $a slnečnicový olej $2 slo
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu88346 $a Kreps, František $u 040250 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40487 $U C0250 $Y 685
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=190250

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.