- The possible production of natural flavours by amino acid degradation
Počet záznamov: 1  

The possible production of natural flavours by amino acid degradation

  1. Údaje o názveThe possible production of natural flavours by amino acid degradation
    Záhlavie-meno Klačanová, Katarína, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Fodran, Peter, 1948- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Rosenberg, Michal, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    In Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly [elektronický zdroj]. -- Vol. 141, Iss. 7 (2010), s.823-828
    Predmet.heslá Amino acids
    Catabolism
    Redox reaction
    Metal complexes
    Aromatic carbonyls
    Aromatic acids
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.