Počet záznamov: 1  

Vplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov

  1. SYSstuzp93292
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20230909214558.0
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0094720 $a Jedináková, Mária $u 040250 $4 aut $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 97413 $U C0250 $Y 685
    242
    01
    $a Influence of fermentation of apple pomace on polyphenol content $y eng
    245
    10
    $a Vplyv fermentácie jablkových výliskov na obsah polyfenolov
    260
      
    $c 2023
    650
    -4
    $a jablkové výlisky $2 slo
    650
    -4
    $a Aspergillus niger $2 slo
    650
    -4
    $a polyfenoly $2 slo
    650
    -4
    $a eriodiktyol $2 slo
    650
    -4
    $a fermentácia $2 slo
    650
    -4
    $a polyphenols $2 eng
    650
    -4
    $a apple pomace $2 eng
    650
    -4
    $a fermentation $2 eng
    650
    -4
    $a Aspergillus niger $2 eng
    650
    -4
    $a eriodictyol $2 eng
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu88346 $a Kreps, František $u 040250 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40487 $U C0250 $Y 685
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169631

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.