Počet záznamov: 1
Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
SYS stu245231 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317190226.0 008 120403s2012------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Magala, Michal, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 25 $7 stu_us_auth*stu99724 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 21557 $U C4250 $Y 115 242 00
$a Effect of chickpea and pea flour addition on the qualitative and sensory parameters of bakery products $y eng 245 1-
$a Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva 650 -7
$a chickpea $2 estusub $7 stu_us_auth*stus35006 650 -7
$a pea $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42580 650 -7
$a bakery products $2 estusub $7 stu_us_auth*stus30672 650 -7
$a qualitative parameters $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42581 650 -7
$a sensory properties $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42582 700 1-
$a Kohajdová, Zlatica, $d 1975- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu35215 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3953 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Karovičová, Jolana, $d 1950- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu34459 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3298 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Kuchtová, Veronika, $d 1985- $4 aut $u C4250 $9 5 $7 stu_us_auth*stu112506 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 26022 $U C4250 $Y 115 773 0-
$7 nnas $t Potravinárstvo $w stu_us_cat*stu245230 $g Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
Počet záznamov: 1