- Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorick…
Počet záznamov: 1  

Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva

  1. SYSstu245231
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220317190226.0
    008
      
    120403s2012------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Magala, Michal, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 25 $7 stu_us_auth*stu99724 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 21557 $U C4250 $Y 115
    242
    00
    $a Effect of chickpea and pea flour addition on the qualitative and sensory parameters of bakery products $y eng
    245
    1-
    $a Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    650
    -7
    $a chickpea $2 estusub $7 stu_us_auth*stus35006
    650
    -7
    $a pea $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42580
    650
    -7
    $a bakery products $2 estusub $7 stu_us_auth*stus30672
    650
    -7
    $a qualitative parameters $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42581
    650
    -7
    $a sensory properties $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42582
    700
    1-
    $a Kohajdová, Zlatica, $d 1975- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu35215 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3953 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Karovičová, Jolana, $d 1950- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu34459 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3298 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Kuchtová, Veronika, $d 1985- $4 aut $u C4250 $9 5 $7 stu_us_auth*stu112506 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 26022 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $7 nnas $t Potravinárstvo $w stu_us_cat*stu245230 $g Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.