- Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorick…
Počet záznamov: 1  

Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva

  1. Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.