- The effect of environmental pollutants and food processing on the dev…
Počet záznamov: 1  

The effect of environmental pollutants and food processing on the development of antibiotic resistance

  1. SYS0002253
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220317192148.2
    007
      
    ta
    008
      
    150130s^^^^-----------e------000-0-----d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu50475 $a Birošová, Lucia, $d 1980- $u C3360 $r Z1 $4 aut $9 50 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 10260 $U C3360 $Y 114
    245
    10
    $a The effect of environmental pollutants and food processing on the development of antibiotic resistance / $c aut. Lucia Birošová, Mária Mikulášová
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu18669 $a Mikulášová, Mária $r Z5 $4 aut $9 50
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0002252 $t Biomedical Papers $x 1213-8118 $7 nnas $g Vol. 158, iss. 2 (2014), s. 315-320
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.