- Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov
Počet záznamov: 1  

Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov

  1. Údaje o názvePoužitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Papučíková, Katarína Z4 (Autor)
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názThe use of legumes flour of the fermented products
    In Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 [301 s.]. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica FChPT STU v Bratislave, 2015. -- ISBN 978-80-89597-32-1. -- S. 91-95
    Predmet.heslá vláknina
    strukoviny
    tarhana
    fermentácia
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.