Počet záznamov: 1
Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov
Údaje o názve Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Papučíková, Katarína Z4 (Autor) Minarovičová, Lucia, 1979- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz The use of legumes flour of the fermented products In Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 [301 s.]. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica FChPT STU v Bratislave, 2015. -- ISBN 978-80-89597-32-1. -- S. 91-95 Predmet.heslá vláknina strukoviny tarhana fermentácia Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1