- Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“
Počet záznamov: 1  

Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“

  1. CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveIzolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
    Záhlavie-meno Černá, Stanislava (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Fodran, Peter, 1948- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Kolek, Emil Z5 (Autor)
    In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 61-64
    Predmet.heslá jahody
    aróma
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.