Počet záznamov: 1
Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“
CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Údaje o názve Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek Záhlavie-meno Černá, Stanislava (Autor) Ďal.zodpovednosť Fodran, Peter, 1948- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Kolek, Emil Z5 (Autor) In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 61-64 Predmet.heslá jahody aróma Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1