- Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“
Počet záznamov: 1  

Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“

  1. SYS0011533
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220215184115.5
    007
      
    ta
    008
      
    160118s^^^^-----------e------000-0-----d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0008354 $a Černá, Stanislava $r Z4 $4 aut $9 45
    245
    10
    $a Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / $c aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
    650
    04
    $7 stu_us_auth*0008357 $a jahody
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus43065 $a aróma
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65836 $a Fodran, Peter, $d 1948- $u C3360 $r Z2 $4 aut $9 35 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 4028 $U C3360 $Y 114
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65513 $a Kolek, Emil $r Z5 $4 aut $9 20
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0011470 $t Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 $b 1. vyd. $h 293 s. $z 978-80-89738-06-9 $7 m2am $a Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca $d Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015 $g CD-ROM, s. 61-64
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.