- Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“
Počet záznamov: 1  

Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“

  1. jahody. arómaČerná, Stanislava Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek. Fodran, Peter, 1948-. Kolek, Emil In: Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015. -- 1. vyd.. -- 293 s.. -- 978-80-89738-06-9 Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- CD-ROM, s. 61-64.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.