Počet záznamov: 1  

Efektívne využívanie zdrojov a surovín

  1. SYS0017353
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20160926104647.9
    007
      
    ta
    008
      
    160926s^^^^----xo-----e------000-0-----d
    020
      
    $a 978-80-89597-38-3
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    245
    10
    $a Efektívne využívanie zdrojov a surovín / $c rec. Lucia Birošová, Igor Bodík
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Bratislava $b Slovenská chemická knižnica FChPT STU v Bratislave $c 2016
    300
      
    $a 157 s.
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu50475 $a Birošová, Lucia, $d 1980- $u 040270 $r Z1 $4 rev $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 10260 $U C0270 $Y 686
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu18264 $a Bodík, Igor, $d 1961- $u 046290 $r Z1 $4 rev $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva $X 3340 $U C6290 $Y 120

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.