- Hybrid modelling of overflowing broad-crested weir-physical and numer…
Počet záznamov: 1  

Hybrid modelling of overflowing broad-crested weir-physical and numerical comparison

  1. SYS0026099
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20221027145508.9
    007
      
    ta
    008
      
    170918s^^^^-------||||||||||-|||-||----d
    041
    0-
    $a eng $b eng
    100
    1-
    $4 aut $7 stu_us_auth*stu89700 $a Orfánus, Martin, $d 1983- $u 010170 $r Z1 $9 25 $U SvF Stavebná fakulta $T SvF Katedra hydrotechniky $X 19921 $U V170 $Y 17
    242
    00
    $a Hybridné modelovanie prepadu cez širokú korunu - fyzikálne a numerické porovnanie $y slo
    245
    10
    $a Hybrid modelling of overflowing broad-crested weir-physical and numerical comparison
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus52943 $a broad-crested weir
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus22367 $a physical model
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus14722 $a CFD
    650
    04
    $7 stu_us_auth*0025737 $a hybrid modelling
    650
    04
    $7 stu_us_auth*stus35289 $a hydraulic research
    700
    1-
    $4 aut $7 stu_us_auth*stu56915 $a Rumann, Ján, $d 1980- $u 010170 $r Z1 $9 25 $U SvF Stavebná fakulta $T SvF Katedra hydrotechniky $X 38286 $U V170 $Y 17
    700
    1-
    $4 aut $7 stu_us_auth*stu108342 $a Dušička, Michal, $d 1987- $u 010170 $r Z3 $9 25 $U SvF Stavebná fakulta $T SvF Katedra hydrotechniky $X 39054 $U V170 $Y 17
    700
    1-
    $4 aut $7 stu_us_auth*stu108549 $a Kinczer, Tomáš, $d 1987- $u 010170 $r Z3 $9 25 $U SvF Stavebná fakulta $T SvF Katedra hydrotechniky $X 39109 $U V170 $Y 17
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0025964 $t WMHE 2017 $b 1. vyd. $h USB kľúč, 255 s. $x 2410-5910 $z 978-953-8168-17-8 $7 m2am $a International Symposium on Water Management and Hydraulic Engineering $d Zagreb : Faculty of Civil Engineering Zagreb Croatia University of Zagreb, 2017 $g USB kľúč, s. 174-180
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.