- Residue hydrocracking temperature control system upgrade – from desig…
Počet záznamov: 1  

Residue hydrocracking temperature control system upgrade – from design to industrial application

  1. SYS0073197
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20221027145945.7
    007
      
    ta
    008
      
    190514s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/120185 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0024807 $a Bartoš, Matej, $d 1994- $u 040000 $4 aut $9 25 $r Z4 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 76774 $U C $Y 40
    242
    01
    $a Vylepšenie riadiaceho systému RHC – od návrhu k priemyselnej aplikácii $y slo
    245
    10
    $a Residue hydrocracking temperature control system upgrade – from design to industrial application / $c aut. Matej Bartoš, Ján Janošovský, Juraj Labovský, Ľudovít Jelemenský
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0004478 $a Janošovský, Ján, $d 1991- $u 046230 $r Z1 $4 aut $9 25 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva $X 69326 $U C6230 $Y 119
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu50672 $a Labovský, Juraj, $d 1981- $u 046230 $r Z1 $9 25 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva $X 10292 $U C6230 $Y 119
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu14354 $a Jelemenský, Ľudovít, $d 1960- $u 046230 $r Z1 $4 aut $9 25 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva $X 3893 $U C6230 $Y 119
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0078096 $t Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology $b 1. vyd. $z 978-80-88307-00-6 $7 m2am $a 7th International Conference on Chemical Technology $d Praha, : Czech Society of Industrial Chemistry, 2019 $g S. 245-249
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.