Počet záznamov: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov

  1. SYS0078040
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220304180726.8
    007
      
    ta
    008
      
    191129s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/152481 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta, $d 1983- $u 040270 $4 aut $9 50 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 19372 $U C0270 $Y 686
    242
    01
    $a Use of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses $y eng
    245
    10
    $a Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / $c aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0024695 $a Kočiš-Kovaľ, Martin, $d 1994- $u 040000 $r Z4 $4 aut $9 10 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 63718 $U C $Y 40
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0008325 $a Havlíková, Adriana $4 aut $9 10
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 30 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0077910 $t Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 $b 1. vyd. $z 978-80-89738-19-9 $7 m2am $a Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 $d Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019 $g S. 141-143
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.