Počet záznamov: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov
SYS 0078040 LBL 00000naa--22^^^^^-a-4500 003 SK-STU 005 20220304180726.8 007 ta 008 191129s^^^^-----------e------000-0-----d 035 $a biblio/152481 $2 CREPC2 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta, $d 1983- $u 040270 $4 aut $9 50 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 19372 $U C0270 $Y 686 242 01
$a Use of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses $y eng 245 10
$a Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / $c aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík 700 1-
$7 stu_us_auth*0024695 $a Kočiš-Kovaľ, Martin, $d 1994- $u 040000 $r Z4 $4 aut $9 10 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 63718 $U C $Y 40 700 1-
$7 stu_us_auth*0008325 $a Havlíková, Adriana $4 aut $9 10 700 1-
$7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 30 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686 773 0-
$w stu_us_cat*0077910 $t Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 $b 1. vyd. $z 978-80-89738-19-9 $7 m2am $a Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 $d Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019 $g S. 141-143
Počet záznamov: 1