Počet záznamov: 1
Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses
Údaje o názve Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Martina Koňuchová, Karolína Kvočiková, Ivana Hatalová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Kvočiková, Karolína, 1997- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Hatalová, Ivana, 1994- (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Súbež.n. Vplyv prídavku kyslomliečnych baktérií na mikrobiologickú bezpečnosť parených syrov In Frontiers in Microbiology. -- ISSN 1664-302X. -- Vol. 11, (2020), s. 1-16, art.no. 612528 Jazyk dok. angličtina URL https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.612528/full Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach WOS: 000600392300001
DOI: 10.3389/fmicb.2020.612528
SCOPUS: 2-s2.0-85097934228Rok 2020 článok
Počet záznamov: 1