- Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety…
Počet záznamov: 1  

Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses

  1. Údaje o názveEffect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Martina Koňuchová, Karolína Kvočiková, Ivana Hatalová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Kvočiková, Karolína, 1997- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Hatalová, Ivana, 1994- (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Súbež.n.Vplyv prídavku kyslomliečnych baktérií na mikrobiologickú bezpečnosť parených syrov
    In Frontiers in Microbiology. -- ISSN 1664-302X. -- Vol. 11, (2020), s. 1-16, art.no. 612528
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.612528/full
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.