- Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety…
Počet záznamov: 1  

Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses

  1. Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Martina Koňuchová, Karolína Kvočiková, Ivana Hatalová, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Koňuchová Martina ; 040270 Kvočiková Karolína ; 040270 Hatalová Ivana Valík Ľubomír ; 040270
    Frontiers in Microbiology . Vol. 11, (2020), s. 1-16, art.no. 612528
    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.612528/full
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.