- Decontamination of Escherichia coli on the surface of soybean seeds u…
Počet záznamov: 1  

Decontamination of Escherichia coli on the surface of soybean seeds using plasma activated water

  1. SYS0093886
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20230514181646.3
    007
      
    ta
    008
      
    220210s^^^^-----------e------000-0-----d
    024
    7-
    $2 DOI $a 10.1016/j.lwt.2021.112720
    024
    7-
    $2 CC $a 000718949200004
    024
    7-
    $2 SCOPUS $a 2-s2.0-85120962619
    035
      
    $a biblio/458907 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng $b eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu72462 $a Mošovská, Silvia, $d 1982- $u 040270 $4 aut $9 30 $r Z2 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 25438 $U C0270 $Y 686
    245
    10
    $a Decontamination of Escherichia coli on the surface of soybean seeds using plasma activated water / $c aut. Silvia Mošovská, Veronika Medvecká, Matej Klas, Stanislav Kyzek, Ľubomír Valík, Anna Mikulajová, Anna Zahoranová
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu125868 $a Medvecká, Veronika $4 aut $9 20
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0100521 $a Klas, Matej $4 aut $9 20
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0032477 $a Kyzek, Stanislav $4 aut $9 10
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu59726 $a Mikulajová, Anna, $d 1975- $u 040270 $r Z2 $4 aut $9 5 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3927 $U C0270 $Y 686
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0017097 $a Zahoranová, Anna, $d 1989- $4 aut $9 5 $X 57617
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0093826 $t LWT Food Science and Technology $x 0023-6438 $7 nnas $g Vol. 154, (2022), s.[1-8], art. no. 12720
    856
    4-
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643821018739
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.