- Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov …
Počet záznamov: 1  

Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi

  1. SYS0115008
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20250421131113.9
    007
      
    ta
    008
      
    250421s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/1349243 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng $b eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu35215 $a Kohajdová, Zlatica, $d 1975- $u 040250 $4 aut $9 50 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3953 $U C0250 $Y 685
    245
    10
    $a Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / $c aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    246
    31
    $a Fermentation as a tool for improving the sensory acceptance of quinoa based drinks
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0103504 $a Píri, Viktória, $d 2000- $u 040250 $r Z3 $4 aut $9 20 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 104146 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0040064 $a Holkovičová, Tatiana, $d 1997- $u 040250 $r Z3 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 87000 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu99715 $a Lauková, Michaela, $d 1985- $u 040250 $r Z2 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 28064 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu71567 $a Minarovičová, Lucia, $d 1979- $u 040250 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 38284 $U C0250 $Y 685
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0115006 $t Bezpečnosť a kvalita potravín $b 1. vyd. $z 978-80-8266-081-7 $7 nnam $d Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025 $g S. 396-401
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.