- Some risk factors of microwave cooking
Počet záznamov: 1  

Some risk factors of microwave cooking

  1. Údaje o názveSome risk factors of microwave cooking
    Záhlavie-meno Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Zufarov, Oybek, 1981- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názSome risk factors of microwave cooking
    In Chemické listy. -- Roč. 102, č. 8 (2008), s.660-661
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2008
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.